Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kvůli incidentu, k němuž údajně došlo v Los Angeles před více než dvaceti lety, obvinila zpěvačka Melissa Schuman svého slavnějšího kolegu z kapely Backstreet Boys Nicka Cartera (43) ze sexuálního napadení. Proti popové hvězdě podala žalobu.

Dnes osmatřicetiletá Schuman, jež byla svého času členkou skupiny Dream, vznesla podobné obvinění proti Carterovi již v roce 2017. V době údajného napadení, k němuž mělo dojít v Santa Monice roku 2002, bylo zpěvákovi 22 let a jí osmnáct. Nick ji měl nutit k vykonávání a přijímání orálního sexu, přestože prý trvala na tom, že nechce mít sex, dokud nebude vdaná. S Carterem to prý byla její první sexuální zkušenost. Zpěvák veškerá obvinění popírá.

V nově podané žalobě se zpěvačka opírá o nový kalifornský zákon, který umožňuje zrušení promlčecí lhůty pro občanskoprávní spory a doufá, že soudce přezkoumá veškeré informace v případu.

Z podobného přečinu byl Carter obviněn ještě další ženou – bývalou fanynkou Shannon Ruth, která jej nařkla ze sexuálního napadení v autobusu skupiny Backstreet Boys po jednom z jejich koncertů v roce 2001, kdy jí bylo sedmnáct.

Proti tvrzením obou žen podal zpěvák v únoru žalobu o 2,3 milionu dolarů, když uvedl, že se ho ženy snažily vydírat. Spory jej prý stály miliony dolarů na ušlých mzdách. Nynější protižaloba ze strany Schuman jej prý nepřekvapila a dala se očekávat.

„Melissa Schuman prodávala tento příběh po mnoho let, ale její tvrzení bylo nepravdivé již v roce 2017, kdy s ním přišla poprvé, a je nepravdivé stále,“ uvedla zpěvákova právnička Liane K. Wakayama.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám