Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

A je to! Agáta Hanychová (38) a Jaromír Soukup (55) přivítali na svět svou vysněnou dceru, které dali jméno Rozárie, o čemž informovala dnes již trojnásobná maminka na svém instagramovém účtu, kde se to zaplavilo gratulacemi. „Je to zázrak,“ napsala Agáta k jednomu z příspěvků, které po porodu sdílí jako nic.

„Škoda, že jsme to nedali živě, viď miláčku? Tak tohle je naše holčička,“ vtipkuje Agáta s viditelně rozzářenou tváří ve videu, které pořídila pouhých deset minut po porodu. Životní radost je znát i ve tváři Jaromíra Soukupa, který byl u porodu vůbec poprvé. „Moje holky. Jsou úžasné a božské,“ vzkázal na svém Instagramu.

Agáta rodila ve Fakultní nemocnici Královské Vinohrady a veškerou péči, které se jí dostalo, si nemůže vynachválit. „Takhle by se mělo odcházet z porodu,“ uvedla k dalšímu videu, na které zaznamenala, že se cítí natolik dobře, že se již prošla po porodnici.

„Ty jsi neskutečná Terminátorka,“ vystihla slovy moderátorka Eva Decastelo (45).

„Fakt jsi Xena! Ať má proti tobě kdokoliv cokoliv, jsi jedna z nejsilnějších ženských. Celý den létáš jak čamrda po světě, a pak si jen tak porodíš, nuda. Gratuluji rodičům k malé princezně. Ať jste obě zdravé,“ napsala fanynka, se kterou se mnozí shodují.

Reklama

Další články

Načítám