Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Principálka Divadla Radka Brzobohatého Romana Goščíková je pyšnou maminkou syna Ondráška. Právě i čilé dítě může za to, že Romana má častý pohyb, který jí pomáhá k lepší postavě. Nedávno se ale dokonce svlékla pro pánský časopis a dokázala všem, že se pyšní postavičkou jako proutek. To má jednoduché vysvětlení. „Od ledna jsem začala chodit do fitka, předtím to nešlo kvůli Ondráškovi, a navíc to mám dané geneticky, že nemusím nijak extra dřít, aby to k něčemu vypadalo,“ svěřila se sympatická brunetka Super.cz.

Fitness bere ale hlavně jako relax. „Já se tam vždycky odreaguji, že je to spíš o tom, že si tam vyčistím hlavu, než abych to brala, že kolik musím udělat shybů atd., takže takhle to neberu, ale mě pohyb všeobecně baví."

My jsme si s Romanou povídali na slavnostním promítání nového primáckého seriálu Agrometal, ve kterém hraje a který režíruje její manžel Karel Janák. „Natáčení bylo takové náročnější, protože Ondrášek s námi musel být často na place, jinak se to nepodařilo zkoordinovat, ale spolupráce s Karlem je moc fajn a musím to zaklepat, že nám to spolu jde i v práci,“ dodala se smíchem Romana Goščíková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám