Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (38) se stala trojnásobnou maminkou. S partnerem Jaromírem Soukupem (55) na světě přivítali dceru, která dostala krásné jméno Rozárka.

„Moje holky. Jsou úžasné a božské,“ pochlubil se na sociální síti Soukup, stejně jako Agáta, která rodila ve Fakultní nemocnici Královské Vinohrady.

„Zvládla jsem to a Jaromír taky. Rozárka je teď na měření a vážení. Já už bych se šla osprchovat, ale musím ještě ležet, dělala bych živák, ale Jaromír nechce, prý nejsem normální,“ informovala Agáta v úterý krátce před desátou hodinou večer své fanoušky.

Agáta už o víkendu věděla, že na sebe porod nenechá dlouho čekat. „Mám sbaleno do porodnice, už to může přijít každým dnem. Jsem strašně nervózní, jak to bývá u všech žen. Bojím se. Ne bolesti, ale možných komplikací. I když jsem dvojnásobná máma, mám za sebou dva porody, tak ten strach je stále stejný. Možná i větší, protože mám dvě děti,“ řekla Super.cz Agáta o Velikonocích.

Agáta už je zkušenou maminkou. S bývalým partnerem Mirkem Dopitou má syna Kryšpína (11), z manželství s Jakubem Prachařem pak dceru Miu (5). Soukup má z prvního manželství s Monikou Drlíkovou už dospělé děti Natálii a Lukáše.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám