Hlavní obsah
Článek

O neshodách mezi Victorií Beckham (49) a její snachou Nicolou Peltz se toho napsalo již mnoho. A jak se zdá, obě rodiny by za tím rády udělaly tlustou čáru. Beckhamovi tak přijali pozvání od rodiny Peltzových strávit v jejich honosném sídle v Palm Beach na Floridě velikonoční svátky. Kromě Davida a Victorie dorazili i jejich další děti Cruz a Harper.

Nejstarší z potomků Beckhamových Brooklyn (25) sdílel na Instagramu společný snímek s manželkou Nicolou a rodiči, z nějž je patrné, že byli všichni v dobré náladě. Nebo se o to minimálně pokoušeli.

O setkání obou rodin v panství za více než dvě miliardy korun se hovoří jako o mírovém summitu, který má rozptýlit zvěsti o vzájemných vlažných vztazích, které mezi Victorií a její snachou panují především ode dne její svatby s Brooklynem. Podle zdroje blízkého Nicole Peltz byla Victoria středem pozornosti, což ona jako nevěsta nesla velice nelibě.

Vše ale začalo ještě předtím – výběrem svatebních šatů. Zatímco všichni očekávali, že je navrhne Victoria, volba padla na luxusní róbu od Valentina. Od svatebního dne prý problémy mezi oběma ženami jen eskalovaly.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám