Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tohle byl tak trochu šok. Bývalá modelka Kateřina Kornová se po roce objevila ve společnosti a všichni jen zírali na její tvary. Kateřina, která bývala vždy jako kost a kůže, a to i krátce po narození svých dvou dětí, překvapila plnými křivkami.

Kateřina se objevila jako jedna z devíti kmoter knížky Devátý dotek autorky Mirky Šimkové, která je deníkovým záznamem ženy, jež při tragické nehodě přišla o manžela. Všechny vybrané kmotřičky si v životě také prošly svými soukromými dramaty, včetně Kateřiny.

Zdá se ale, že všechno nejhorší už má za sebou a nežije ve stresu, jak se dá usuzovat i z jejího plnějšího těla a tváře bez kruhů pod očima a vrásek. Kateřina svůj život podřizuje hlavně péči o syna Filipa, jenž trpí autismem a epilepsií, kterého má ve střídavé péči s bývalým manželem Jiřím Kornem. Kvůli tomu jí ztroskotalo i několik vztahů.

Kornová hraje v divadle Pavla Trávníčka, věnuje se i politice, neboť je zastupitelkou, a charitě. Je patronkou olomouckého hudebního festivalu pro hendikepované Nad oblaky aneb Každý může být hvězdou. Zároveň shání finance pro sdružení Adam dětem, které pomáhá zkvalitnit pobyt dětem v nemocnicích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám