Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou spolu dva a půl roku a už se zasnoubili. Herečka Millie Bobby Brown (19) řekla ano Jakovi Bongiovimu (20), synovi slavného zpěváka Jona Bon Joviho. Millie už předvedla i úchvatný zásnubní prsten.

Anglická herečka Millie Bobby Brown je divákům známá hlavně z úspěšné série Stranger Things, kde si zahrála dívku jménem Eleven. Nyní devatenáctiletá herečka oznámila zásnuby na své sociální síti, kam umístila černobílý snímek, na kterém stojí se svým snoubencem, který ji objímá zezadu a oba dva září štěstím. Na ruce se Millie třpytí diamantový zásnubní prsten. K fotce napsala: „Miluji tě už tři léta, chci je všechny.“

Pár ohlásil zásnuby.

Oznámení zásnub sdílel na své sociální síti i Jake formou dvou fotek páru s jednoduchým popiskem: „navždy.“ Spekulace ohledně zásnub se v zahraničí rozebíraly už od minulého měsíce, kdy herečka poprvé ukázala velký prsten na pózovačce ve svém kabrioletu. A jak se Millie a Jake seznámili? Tak, jak je to typické pro dnešní svět. Propojili se na Instagramu, chvíli byli přáteli a pak přeskočila jiskra. Vztah zveřejnili v červnu roku 2021 také na sociální síti.

Zatímco Millie je díky seriálu slavnou hereckou hvězdou, Jake Bongiovi je třetím dítětem legendárního rockera a jeho manželky Dorothey. Narodil se v New Jersey a jeho celé jméno zní Jacob Hurley Bongiovi. Jeho otec Jon Bon Jovi se ve skutečnosti jmenuje John Francis Bongiovi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám