Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Osmadvacetiletá Marie Temara z Floridy je přesvědčena, že při její výšce 190 centimetrů je téměř nemožné normálně randit. Vyšších mužů, než je ona, je prý málo a ti menší z ní mají většinou respekt, sama se tomu přitom nebrání. Zároveň se prý potýká s přesvědčením lidí, že vysokým ženám chybí ženskost. A právě proti těmto stigmatům by chtěla bojovat.

Temara od dětství čelila mnoha problémům včetně šikany ve škole. Vždy byla prý alespoň o hlavu vyšší než její vrstevníci. Rovněž byla svou stavbou těla výrazně mohutnější. Už když se narodila, vážila 5,4 kilogramů. Ke svým proporcím má rodinné dispozice. Ještě o poznání vyšší je se svými bezmála dvěma metry její maminka Christine, tatínek Mike měří 192 centimetrů a její bratři Shane a Troy dorostli dokonce do výšky 208 a 211 centimetrů.

Pouze dvě procenta populace na její rodné Floridě jsou prý vyšší než 190 centimetrů, což jí značně komplikuje randění. Marie přiznává, že je extrémně těžké najít vyššího muže, než je ona, a to paradoxně i přes seznamku, kde si pánové s oblibou centimetry přidávají a během setkání na živo jejich reálná výška ani zdaleka neodpovídá.

Často se prý navíc setkává s názory, že nikdo nemá rád takhle vysoké ženy, že vypadá jako chlap na podpatkách, že je na dívku příliš těžká a tak dále. Temara tvrdí, že nenosí na veřejnosti podpatky a hrbí se. Prý by udělala cokoli, aby vypadala menší.

Nedávno ale prý začala být otevřená randění s menšími kluky, což si nemůže vynachválit. Temara tak prý doufá, že se změní smýšlení lidí o tom, že mají být ženy ve vztahu ty menší a ráda by proti tomuto stigmatu bojovala. A co vy, pánové? Měli byste rádi po svém boku podobně nepřehlédnutelnou krásku, jakou je Marie?

Reklama

Další články

Načítám