Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Iveta Bartošová (45) díky novému manažerovi Richardovi Dušákovi opět na chvíli vstala z mrtvých. Její oficiální stránky jsou sice stále zablokované, protože je nikdo neplatil, ale zpěvačka se začala pravidelně hlásit ze stránek na sociální síti. Ty jsou totiž zadarmo. Fanouškům sděluje například to, kdy byla u kadeřníka a že strávila velikonoční svátky na Slovensku.

Zpěvačka se po svém vystoupení na playback v Česko Slovenské SuperStar opět dostává do formy. Během uplynulého týdne se dokonce zúčastnila jako porotkyně soutěže krásy. "Byli jsme v porotě Tvář roku 2011," řekl Super.cz Jarek Šimek, který jako důkaz, že se Iveta jako obvykle na poslední chvíli neomluvila, na sociální síť pověsil i fotografie z akce. Šimek se pochlubil i tím, že Ivetě napsal další písničku.

Zpěvaččin tým odtajnil nejen to, že Iveta natáčí nový song, ale přispěl i ochutnávkou z focení nových snímků. Bartošová se nechala nafotit ve výtahu. Jaká se za tím skrývá myšlenka, a zda vůbec, zůstává otázkou. Možná tím chce autorský tým naznačit, že se Iveta ze suterénu showbyznysu opět snaží dostat do vyšších pater. S internetem začala ale komunikovat i sama zpěvačka. "Ahoj, právě jsem se vrátila z Trenčína, kde jsem strávila víkend," napsala fanouškům a přispěla ještě krátkým instruktážním videem, v němž si nechává tupírovat vlasy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám