Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Atletický výkon Ashley Graham (36) skončil asi trochu jinak, než modelka zamýšlela. O to vtipnější bylo, když jej v pondělí sdílela na svém TikToku. Sexy brunetka si na předvedení kotrmelce nevybrala zrovna ideální podmínky, a tak se nevyhla menšímu faux-pas.

Žádnou žíněnku, karimatku ani jinou vhodnou podložku nečekejte, Ashley si k předvedení svých sportovních dovedností vybrala tmavě modrý gauč a místo pohodlného oblečení na sobě měla koženou kombinézu. Krátké video tak začíná pohledem na modelku vrhající se při kotrmelci do rohu sedačky ve tvaru L, načež si ještě rozverně poposedne na kratší části, než zjistí, že kalhoty praskly na tom nejméně vhodném místě... Ashley se po zjištění výskytu obří díry v rozkroku cítí očividně poněkud trapně, ale smysl pro humor u ní zvítězil, a modelka se nakonec o vtipné video podělila se svými sledujícími, kterým tak rozhodně rozveselila velikonoční pondělí.

O vhodnosti tohoto materiálu při větších pohybových výkonech by ostatně mohli povyprávět třeba Harry Styles či Lenny Kravitz, kterým kožené kalhoty praskly na stejném místě přímo na koncertním podiu před zraky tisíců lidí. Kravitz ovšem měl tu smůlu, že na rozdíl od Harryho a Ashley neměl pod kalhotami žádné spodní prádlo...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám