Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželovu premiéru v Divadle Bez zábradlí, kde Karel Zima (52) exceluje v titulní roli komedie Bavič, si samozřejmě nemohla nechat ujít. Lucie Zimová, která má v červenci termín porodu, vyrazila do divadla s tchyní, hercovou maminkou. A bylo vidět, že spolu mají hezký vztah.

Na svoje první miminko se těší, pro Karla už bude syn, na jehož jméně Eliáš se manželé dopředu shodli, třetím potomkem. A chce se mu co nejvíce věnovat. Kvůli tomu si nechce nabírat další pracovní aktivity. "Rád bych jenom hrál a nezkoušel," řekl Super.cz herec.

"Já se snažil už při prvních dětech, protože už tehdy jsem věděl, že ten čas se nedá ničím nahradit, takže jsem nebyl úplně v permanenci. S bývalou ženou jsme se v té mateřské střídali. To samé chci i teď, tak nechci brát moc práce. Od září bych nechtěl tak rok dva zkoušet nová představení. Na dlouho poslední bude jedna věc v Komorním divadle Kalich. Samozřejmě počítám s tím, že budu občas něco točit, protože peníze se musí vydělávat," upřesnil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám