Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Modelka Vlaďka Erbová (42), která nedávno porodila syna Markuse, se konečně objevila na veřejnosti. Vypadala sice výborně, ale přesto byla celá rozklepaná. A není divu. Přiznala totiž, že jí chlapeček, kterého si pořídila pro zpečetění vztahu s fotbalovým milionářem Tomášem Řepkou (50), nedá spát.

Erbová se coby patronka nadace Rakovina věc veřejná objevila na křtu desky účastníka reality show Hlas ČeskoSlovenska Norberta Petického s názvem Alchymista, jejíž stoprocentní výtěžek z prodeje jde právě na tuto charitu. A slova moderátora Honzy Musila, který si sám prošel bojem s nádorem, ji psychicky zdrtila.

„Zatím ještě nemám moc životní síly. Pořád jsem v šestinedělí, takže jsem pořád taková rozsypaná,“ řekla na začátku Vlaďka a pak se obrátila s jemnou výčitkou na Musila. „Vůbec jsi mi nepomohl, myslela jsem si, že si trochu odpočinu od toho mého ubrečeného dítěte, a ty jsi mi tu naložil tak, že je mi zase ouvej,“ svěřila se. „Ta muzika je krásná. Všem, kdo si to pořídí, přeju zdravíčko. Aby se nemuseli potkávat s něčím takovým, jako je rakovina,“ popřála desce kmotra Erbová. Po samotném křtu už ale coby hvězda odmítla poskytnout rozhovor.

Zdá se ale, že má s křikem svého děcka obří smůlu. Vždyť většina hvězdných maminek si v poslední době pochvaluje, že jejich drobotina vůbec nezlobí a v noci ze sebe nevydá ani hlásku. Jen Vlaďka se ne a ne vyspat. Její syn Markus bude asi nerváček po obou rodičích…

Reklama

Další články

Načítám