Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poprvé mladé muže, kteří se hlásili do soutěže krásy Muž roku, hodnotila, když ještě ani nebyla plnoletá. Herečka Michaela Pecháčková (20) je už třetím rokem součástí castingového týmu, který vybírá vhodné uchazeče do finále.

Letos ji překvapila účast jejího kolegy z divadla Broadway, který jí v muzikálu Okno mé lásky hraje tatínka, zpěváka Ondřeje Bábora, který si před lety vzal při obřadu na Srí Lance Míšu Noskovou. "Je to sympaťák, ale kolik mu dám bodů, neprozradím," smála se Míša, kterou na mužích prý vedle určitého charismatu zajímá jejich smysl pro humor. "Zaujme mě ten, kdo mě pobaví," vysvětlila Míša.

Půvabná Míša, kterou diváci sledují i jako Sid v seriálu ZOO, je dlouhodobě single. Tentokrát se při dotazu na případný klíčící vztah tajemně usmívala, takže už je možná ten pravý na cestě. Na prvním místě je pro ni ale stále práce, více by se chtěla věnovat i zpěvu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám