Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Simona Krainová (51) je žena, která dokazuje, že věk je jenom číslo. O čemž vypovídá nejen její neutuchající energie, ale také postava, kterou má i po padesátce a dvou dětech jako z kamene. Není divu, že se modelce často dostává spousty chvály a milých komentářů, které vypovídají i o tom, že je pro mnohé i motivací a inspirací.

Avšak u posledního příspěvku se s takovými ovacemi nesetkala. Dle některých sledujících to známá blondýnka tentokrát zkrátka přepískla. Někteří jí ale naopak tleskali.

„Mám ‚oblévačku‘ už dávno za sebou. Co moje ženy? Hlavně, abychom nezůstaly suché, ne? Šťastné Velikonoce,“ napsala k videu, na kterém leží a pózuje téměř nahá v průhledném body na útesech.

„Já už bych byla od ig v blokaci,“ napsala s úsměvem k příspěvku Andrea Pomeje (35), které již sociální síť za méně odhalené snímky zablokovala fotografie.

„Máte krásnou postavu, ale už mi tohle prezentování přijde na vás zbytečně moc,“ vzkázala Simoně jedna z fanynek, se kterou se tentokrát mnozí shodují.

„Na mě to vyskočilo a myslela jsem, že je to nějaké lehčí porno. Taková krásná ženská, to by šla ta nahota podat i jinak,“ uvedla další.

„Co je moc, to je moc. Figura super, ale tohle mega laciné, pardon,“ dodala sledující, kterou Simonino video z nějakého důvodu také pobouřilo. Dočkala se ale i pozitivních reakcí.

„Hustý, povedené, mně se to líbí,“ vzkázala jí jedna z dam. „Tak přesně tohle byl záměr, mnoho pohoršujících komentářů a Simona se baví,“ měl jasno další komentující.

Co říkáte na nové záběry Simony Krainové?
Je to kočka, povedlo se
36,4 %
Nelíbí se mi, jsou moc laciné
63,6 %
Celkem hlasovalo 35212 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám