Hlavní obsah
Článek

Herečku Zuzanu Zlatohlávkovou jsme letos viděli v seriálu Dobré ráno, Brno! kde se nám ukázala jako moderátorka, která ujíždí na koksu. Televizní nadšenci si ji také pamatují ze seriálu Redakce, kde hrála asistentku Veroniku. Dnes je maminkou dvou dětí, má dceru a syna. Herečka nyní otevřeně promluvila o tom, že si jeden čas myslela, že je lesba.

„Byla jsem v pubertě a myslela jsem, že se libido začne ozývat. Byla jsem furt s klukama, ale nic mi neříkali. Proto jsem se maminky ptala, jestli nemůžu být lesbička. Ale to mi nedošlo, že ti vrstevníci v jistém věku nestačí. To byl celej problém. Se staršími kluky bylo všechno v pořádku. Ale taky ne vždy, to taky není záruka, že jo,“ prozradila v show 7 pádů Honzy Dědka.

Další problém s muži ale přišel při studiích na DAMU. Odmítla se líbat s Pavlem Baťkem. „On je charismatický chlap, byl a bude. Dodnes to nechápu. Já totiž nevím, jestli jsem náhodou neměla ten ženský měsíční cyklus, kdy je žena přírodou chráněná a nikdo na mě prostě nebude sahat. Prostě ne. Já se jinak nehádám, respektuji učitele, ale v tu chvíli mi to přišlo absurdní. Proč bychom to měli zkoušet, všichni jsme se líbali a víme, jak vypadá francouzák. Ale ona asi chtěla, abychom se zbavili studu. Musela jsem mu to tam vrazit. Naštvala jsem se, takže až k jícnu. Tak když to chceš vidět, tak to tady máš. Chudák Pavel,“ zavzpomínala se smíchem.

V samém závěru rozhovoru dodala, proč je před kamerami takto otevřená. „Já byla pět let na mateřské a pak přišel covid. Já jsem totálně nevykecaná. Omlouvám se,“ smála se Zuzana Zlatohlávková.

Reklama

Další články

Načítám