Hlavní obsah
Článek

Martina Svatošová by na poslední Výměnu, v níž na 10 dnů zavítala do rodiny Vladimíra Maršíka, nejraději zapomněla. Její náhradní manžel ji totiž osahával a mimo kamery se dokonce pokoušel o víc.

„Náhradní manžel byl úchyl. Jen když na něj pomyslím, tak je mi zle,“ naskakuje ještě teď Martině husí kůže. „Dovoloval si to, co si dovolovat neměl. Sahal mi na zadek, záda, hladil mě. Mimo kamery se pokoušel i o víc, ale já bych se nedala. Kdyby mi večer vlezl do postele, zmlátila bych ho. Produkční mi dala na sebe číslo a řekla, ať volám, kdyby se něco stalo,“ svěřila se Martina se šokujícími detaily jejich krátkého soužití.

Také druhá manželka Jitka Maršíková se svěřila se svými pocity z Výměny. A na náhradní domácnosti nenechala nit suchou. „U Svatošových doma to byl doslova zvěřinec. Dva psi, křeček, zápach, vlhko a chladno. Hrůza. Byla jsem z toho šokovaná,“ vzpomíná. „Mají malý byt a dva psy, kteří jsou navíc nedisciplinovaní,“ naráží na fakt, že jeden z psů vyskočil na kuchyňskou linku a pomočil mikrovlnku.

To ale nebyl jediný problém, se kterým se podle svých slov setkala. „Bóďa je člověk, který nemá cíl. Nedívá se do budoucna. Navíc má ke své ženě majetnický vztah a strašlivě žárlí. Když jde třeba na návštěvu, volá jí až desetkrát,“ práskla na muže, který na ni před kamerami nevybíravým způsobem řval.

A co Jitka říká na harašivé chování svého muže Vladimíra? Nic si z něj nedělá. „Žijeme na vesnici, takže občasné plácnutí přes zadek není nic hrozného. Náš vztah je založen na důvěře, já svému muži věřím. Když ji plácl přes zadek, tak to určitě nemyslel tak, že by ji chtěl sexuálně využít,“ míní.

Reklama

Další články

Načítám