Hlavní obsah
Článek

Královská rodina se v neděli zúčastnila tradiční velikonoční bohoslužby. K překvapení lidí s sebou Kate a William (41) vzali všechny tři děti včetně nejmladšího Louise. Ten je v Anglii velmi oblíbený.

Nedělní bohoslužby v kapli svatého Jiří na hradě Windsor se účastnil král Karel III. (75) s manželkou Camillou (76), princezna Anna, těhotná princezna Eugenie a samozřejmě princ a princezna z Walesu. Přihlížející měli největší radost z toho, že se kromě dvou starších dětí účastnil i čtyřletý princ Louis. Překvapivé bylo rozhodnutí jeho rodičů vzít ho s sebou hlavně proto, že oba jeho sourozenci, princezna Charlotte i princ George, poprvé dorazili na bohoslužbu teprve loni, když jim bylo šest a osm let.

Čtyřletý Lous se tentokrát choval velmi způsobně a všechny přítomné okouzlil svým vzezřením. Stejně jako maminka byl oděn v modrém, na sobě měl podkolenky, šortky, košili, kravatu a námořnické sako. Lidé si všimli Louisovy podoby s jeho dědečkem Michaelem Middletonem.

Důvodem, proč se Kate s Williamem rozhodli na bohoslužbu vzít všechny děti, mohlo být i to, aby si Louis víc zvyknul na to být mezi mnoha lidmi, protože už se blíží čas královy korunovace. Ta je naplánována na 6. května. Malý Louis svými výrazy loni pobavil přihlížející během oslav platinového jubilea královny. A tak jeho rodiče možná doufají, že když si více zvykne na pozornost davu, bude během velké veřejné události tentokrát klidnější.

Reklama

Další články

Načítám