Hlavní obsah
Článek

Buď je Iveta Bartošová (†48) naivní a dětinsky doufá, že se jí podaří před úřady okecat statisícové příjmy, nebo ani neví, co povídá. Zpěvačka, o které v posledních letech bohužel slyšíme spíš v souvislosti s prášky a alkoholem, než s její prací, sice loni dostala víc jak půl miliónu za spolupráci na filmu, o dalších kšeftech nemluvě, ale oficiálně přiznává jen třináct tisíc korun!

„Můj příjem za rok 2011 činil třináct tisíc korun,“ řekla Blesku Bartošová s tím, že šlo o částky, které jí poslal Supraphon a Ochranný svaz autorský. Jde prý o její jediný příjem (tvrdí, že nemocenskou nedostává kvůli tomu, že lidé, kteří se jí starali o finance, jí neplatili sociální pojištění), a tak se rozhodla, že odteď bude dávat novinářům rozhovory výhradně za peníze.

Jenže celá věc má háček. Jestli stejnou sumu uvedla i ve svém daňovém přiznání, může mít velký malér. Všichni totiž dobře vědí, že jí bývalý mecenáš kvůli nazpívání vokálů do svého filmu během pár měsíců koncem roku vysázel víc jak půl miliónu korun. Šlo jak o peníze na ruku a na účet (měsíčně zhruba 120 tisíc korun), tak o oblečení za osmdesát tisíc, notebook za 65 tisícovek, nový mobil a další výlohy. „Iveta možná bude tvrdit, že šlo o půjčku. Jenže od začátku šlo o honorář za to, že filmu dělala reklamu. A půjčku by stejně neměla jak splatit, takže jde o nesmysl,“ tvrdí náš zdroj. Kromě peněz od mecenáše měla také několik kšeftů, například v kasínu Pavla Páska, kde si uřízla ostudu, a na diskotéce v Jesenicích, kde do obličeje dostala pomerančem. Chce snad tvrdit, že zpívala zadarmo jen z čiré lásky k bližnímu svému?

Pokud by před finančákem peníze ukryla a ten jí na možný podvůdek přišel, hrozila by jí nejen vysoká pokuta, ale i trestní stíhání. A co na to uhříněveská hvězdná dvojka? Bartošová nebrala telefon, její milenec Rychtář pouze sdělil, že se k věci nechce vyjadřovat.

Související témata:
Finanční úřad

Reklama

Další články

Načítám