Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Lejla Abbassová (44) vzala poprvé k moři svého čtyřměsíčního syna Davida. Poprvé po porodu se také u hotelového bazénu svlékla do plavek a předvedla, že je opět neuvěřitelně štíhlá. Hosté luxusního hotelového komplexu Mardan Palace na její tělo gazely nestačili zírat.

"Copak ostatní hosté, ale pomoct jsme si nemohli ani my. Zvlášť když jsme viděli jejího modrookého blonďatého chlapečka, nechtělo se nám věřit, že ho opravdu před čtyřmi měsíci porodila. Tak ploché bříško neměla žádná z holek, které jsme také jely," prozradila Super.cz Kateřina Kotalová z TV Barrandov, jejíž štáb pořadu Prominenti Lejlu doprovázel a reportáž bude vysílat v sobotu večer.

Je to nekutečné, ale fotografie, kde se Lejla opaluje, nejsou jen nakašírované. Snědá kráska se totiž sluníčku velmi ráda vystavuje. "Připadám si hrozně světlá," vysvětlila mulatka, která svým tmavým půvabem okouzlila Michaela Kocába.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám