Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka a bývalá biatlonová hvězda Gabriela Soukalová (34) předvedla, že i poté, co se stala maminkou, má stále dokonalé vysportované tělo. S partnerem Milošem Kadeřábkem a jejich dcerkou Izabelou si užívají na exotických Maledivách.

Na romantiku prý překvapivě tolik času nezbývá. "Vzácné okamžiky spolu, než se naše malá aktivní zase probudí a začne Matějská," napsala k jedné z fotek se svým partnerem Gabriela.

I když si s partnerem mysleli, že češtinu na Maledivách neuslyší, přišlo velké překvapení. Na ostrově se potkala s tanečnicí ze StarDance.

"Nevěřím na náhody. Některé životní události jsou opravdu úžasné a také překvapivé. Setkat se s Míšou Novákovou, se kterou jsme se poznaly ve Stardance, na jednom z mnoha ostrovů na Maledivách, aniž bychom se domluvily, to nevymyslíš. Navíc Míša byla vůbec první, koho jsem tady potkala, když nepočítám pracovníky na ostrově," prozradila Gabriela.

Podívejte se, jak to krásné Gabriele Soukalové sluší v bikinách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám