Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někdejší královna krásy a dnes doktorka farmacie Jana Doleželová (42) je vášnivou cestovatelkou. Loni i s dcerou navštívila Katar a Dubrovník, procestovala ale také Jordánsko. Nedávno pro změnu zamířila s kamarádkou do slunného Ománu, kde se pochlubila výstavní figurou v plavkách, s níž by klidně mohla soutěžit v Miss tak jako před 19 lety.

„Vyrazily jsme s kamarádkou na poznávací cestu do Ománu, kde jsme navštívily Mešitu sultána Kábuse, národní muzeum, trhy, viděly jsme palác sultána i budovy ministerstev. Nejzajímavější však byla túra v horách, procházka kaňonem a plavání v jeskyni v řece Wadi Ash Shab,” pochlubila se Super.cz Doleželová.

Ta nyní využila toho, že jsou letošní Velikonoce stále spíše tak trochu zimního charakteru, a vyrazila i s dcerkou na hory. „Zakončujeme lyžařskou sezonu ve Špindlu, chystáme se také na společné pečení a zdobení a přípravu rodinných Velikonoc,“ dodala Doleželová, která si v Ománu i na horách skvěle odpočinula.

„Po psychické i fyzické stránce se cítím poslední týdny skvěle, plná energie a elánu do další práce,“ pochvalovala si kráska, která se věnuje i moderování.

„Čeká mě pokračování v poradenství zubní hygieny, moderování golfové tour, zdravotní poradenství v rámci běžeckých závodů série Běhej lesy a účast na akcích Stan proti melanomu,“ prozradila Doleželová, co ji čeká za pracovní plány po velikonočním rodinném relaxu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám