Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (38) je již maminkou dvou dětí, ale až nyní, kdy čeká třetího potomka, se rozhodla, že si nadělí těhotenské snímky.

"Focení jsem si vymyslela na poslední chvíli. Ač jsem se vždycky smála všem těhulkám, co se fotí před porodem v romantickém prostředí, tak teď jsem v klubu. A je to vlastně hezký a chápu to. Nadělila jsem si po dvou dětech první těhotenské focení. S fotografkou Barborou Synkovou jsem fotila úplně poprvé a bylo to moc fajn," řekla Super.cz Agáta, která už může rodit každým dnem.

S partnerem Jaromírem Soukupem se těší na dceru Rozárku. "Mám sbaleno do porodnice, už to může přijít každým dnem," prozrazuje.

"Jsem strašně nervózní, jak to bývá u všech žen. Bojím se. Ne bolesti, ale možných komplikací. I když jsem dvojnásobná máma, mám za sebou dva porody, tak ten strach je stále stejný. Možná i větší, protože mám dvě děti," dodala Hanychová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám