Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na luxusní dovolenou si sice Gabriela Partyšová (45) musela počkat, stálo to ale za to. Společně se synem Kristiánem a přítelem, podnikatelem Igorem Faitem, si užívala týden na privátním ostrově na Maledivách. Dovolenou trávila moderátorka sice aktivně, vedle sportu zbyl ale i čas na pláž.

„Do našeho programu jsme zařadili i potápění a vyjeli jsme na moře na rybolov. Viděli jsme žraloky i delfíny, podmořský svět je nádherný,“ řekla Super.cz moderátorka, která předvedla svou vysportovanou figuru v plavkách.

A nutno říct, že při pohledu na Gábinu, víc než průzračné moře a bílá písčitá pláž, zaujal její provokativní dekolt. Během pobytů vystřídala hned několik modelů a v červeném jednodílném modelu by s přehledem mohla konkurovat i hvězdám Pobřežní hlídky.

„Každý den jsme podnikali výlety a hodně se hýbali. Hráli jsme tenis, squash, beach volejbal, také je na tomto ostrově golfové hřiště, jediné na Maledivách,” svěřila se Gabriela, která si se synem Kristiánem užívala na privátním ostrově Velaa. A přiznala, že syn se během dovolené stíhal i učit.

„Kristián má pár dnů do přijímacích zkoušek na střední školu, a tak ani na Maledivách nepodceňoval přípravu. Každý den psal zkušební test z matematiky a českého jazyka. Byl v tom důsledný,“ dodala Partyšová, která si luxusní dovolenou nemohla vynachválit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám