Hlavní obsah
Článek

Na jevišti je v nové komedii Bavič v zrzavé paruce a jiném typu brýlí skoro k nepoznání. Po premiéře nového představení v Divadle Bez zábradlí už s přehledem poznal herečku Danu Morávkovou (52) každý, třeba i proto, že měla po svém boku syna Péťu.

„Přišel se podívat na premiéru syn, přiletěl z Anglie, manžel měl bohužel nějakou práci,“ svěřila se herečka, která nebyla jediná, kdo měl na divadelní premiéře někoho z rodiny. V doprovodu své sestry vyrazila tentokrát do společnosti herečka Jana Švandová (76), která jako vždy vypadala fantasticky a poutala pozornost svým mladistvým vzhledem.

Premiéru si nenechal ujít ani herec Roman Zach (51), který se v poslední době na akcích objevoval s talentovaným synem Prokopem. Tentokrát ale vyvedl dospívající dceru Agátu, ze které už je opravdu slečna. S manželkou v očekávání se v Divadle Bez zábradlí objevil také herec Karel Zima (52) a nechyběl ani Karel Heřmánek mladší s manželkou Nikol a jejich čtyřnohým mazlíčkem. Kdo další si premiéru divadelní komedie nenechal ujít, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám