Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Brad Pitt (60) nedávno prodal své sídlo v Los Feliz, v němž žil s exmanželkou Angelinou Jolie (48) a dětmi. Před třiceti lety je pořídil za 1,7 milionu amerických dolarů, letos prodal za neskutečných 39 milionů dolarů (asi 836 mil. Kč). Realitním obchodem namaštěné kapse nyní ulehčil o pět a půl milionu dolarů, aby si dopřál novou nemovitost.

Jde sice o podstatně skromnější bydlení, než na jaké jsou hvězdy jeho formátu zvyklé, ale i tak luxusní. Herec si pořídil dům o rozloze 185 metrů čtverečních se třemi ložnicemi. Díky skleněným stěnám jde o světlé a vzdušné bydlení s výhledy na město.

Dům je zasazen do vzrostlé zahrady, která bujnou vegetací připomíná džungli a poskytuje žádoucí soukromí. Nechybí terasa s posezením a samozřejmě bazén.

Dům Pitt pořídil od dědičky ropné společnosti Aileen Getty. Ta přitom koupila zase zmíněné hercovo sídlo. Jak to v nové Pittově vile vypadá, se podívejte níže.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám