Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to až k neuvěření, ale korunku krásy si Jana Doleželová (42) nasadila v roce 2004. Držitelka titulu Miss České republiky sice už před lety z modelingu sběhla k práci lékárnice, figuru má ale stále fantastickou.

Konkurovat by tak s přehledem mohla mladším kolegyní, od svého úspěchu v soutěži krásy si totiž stále drží tu stejnou velikost. „Míry jsou téměř stejné, asi se to trochu liší po porodu, jak stále nosím dcerku, tak mám širší záda, prostě mám svaly,“ svěřila se Super.cz Jana Doleželová, která nyní odcestovala na dovolenou a předvedla, že na bikiny figuru stále má.

„Omán, místo, kde je turismus teprve v plenkách, a tak si můžete užít klid a dokonalý relax,“ svěřila se Jana s tím, že přestože je orient inspirující, je ráda, že je Evropankou. Dovolenou v populární destinaci si ale nadmíru užívá. „Už dlouho jsem takhle nevypnula. Jen šum moře, teplý vítr a vůně květin,“ dodala Jana Doležalová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám