Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na podzim loňského roku to byly tři roky, co Karel Gott (†80) odešel. V srdcích svých fanoušků a nejbližších ale zůstává. A je už pravidlem, že se vdova Ivana Gottová (48) snaží čas od času božského Káju připomenout a sdílí fotografii z rodinného archivu.

Už tradičně tak fanoušky potěší snímkem milovaného zpěváka od vánočního stromečku a nevynechává ani svátky velikonoční. Letos přišla s dojemnou vzpomínkou z roku 2017, kdy byli ještě všichni jako rodina pohromadě. „Milí Kájovi příznivci, zdravím vás po delší době s přicházejícími velikonočními svátky a přeji vám, ať je prožijete se svými milovanými ve zdraví, klidu a pohodě. Ráda se s vámi podělím o rodinnou velikonoční fotografii z roku 2017,“ uvedla Ivana Gottová ke své vzpomínce.

Snímkem udělala fanouškům Karla Gotta jako vždy ohromnou radost a také připomněla, že se mohou těšit na nové vzpomínkové projekty.

„Zároveň jsem vás chtěla ujistit, že přestože jsem se na sociálních sítích odmlčela, s mým týmem rozhodně nezahálíme a připravujeme další projekty spojené s odkazem mého manžela Karla. O některých se už brzy dozvíte. Opatrujte se a užijte si krásné a požehnané Velikonoce. Vaše Ivana,“ dodala Gottová, které okamžitě začali fanoušci Slavíka přát také poklidné svátky velikonoční.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám