Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pierce Brosnan (70) je považován za jednoho z nejvíc sexy mužů světa a sex-appeal určitě nechybí ani jeho nevlastní vnučce Sophie Isabelle Smith. Ta se naposledy nechala nafotit v růžovém průsvitném prádle a předvedla různé sexy pózy.

Sophie Isabelle Smith je dcerou adoptované dcery Pierce Brosnana Charlotte, která zemřela na rakovinu vaječníků v roce 2013. Na stejnou nemoc zemřela i její matka, hercova první žena Cassandra, a to už v roce 1991. Smrt dvou blízkých žen Pierce Brosnana na čas zlomila, později se svěřil i s tím, že už nikdy nemůže být tak optimistický jako před těmito událostmi. Po čase ovšem opět našel své štěstí s Keely Shaye Smith, kterou si vzal v roce 2001.

Zahraniční média neuvádějí, jaký vztah Pierce Brosnan se svou vnučkou má, ani jestli schvaluje to, čím se živí. Sophie je totiž modelkou, influencerkou a také má účet na placené platformě OnlyFans. To, že se nestydí, ukázala i během posledního focení, kdy na sebe oblékla pouze krajkové body a před objektivem předvedla pár sexy póz.

Ve spodním prádle se také často ukazuje i na Instagramu, kde má v současné době čtyřiadvacet tisíc fanoušků. A kdo ví, třeba by se díky svým křivkám jednou mohla ucházet i o roli Bond girl a jít tak ve šlépějích svého slavného dědy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám