Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před třemi týdny, 14.3., si modelka Aneta Vignerová (36) vzala v úplném utajení otce svého syna Jiříčka, scenáristu a režiséra Petra Kolečka (40). Nyní to vypadá, že pár vyrazil prožít velikonoční svátky do belgického Bruselu. Že by si užívali svatební cestu?

Aneta sdílela z Bruselu několik videí na své sociální síti. Ukázala hotel nebo restauraci s neuvěřitelným výběrem vaflí. A sama si také osladila život. Odnesla si vafli s obří porcí karamelu a šlehačky. Zastavení proběhlo také u známé fontány s čůrajím chlapečkem.

Petr Kolečko sice zatím na videích není vidět celý, podle jednoho záběru to ale vypadá, že vedle Anety jde muž v černém oblečení. A bylo by nepravděpodobné, že by modelka pár dní po svatbě vycestovala s jiným pánem.

Zatím to vypadá, že syna Jiříčka dal pár poprvé od svatby na hlídání a užívají si jako novomaželé romantiky v zemi, kde je nikdo nezná a kde nejsou na očích veřejnosti. A mohou si tak užívat jeden druhého a mít absolutní soukromí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám