Hlavní obsah
Článek

Tak jsou spolu, nebo ne? Ptají se neustále dokola zahraniční média, která referují o známé losangeleské chiropraktičce jako o domnělé partnerce zpěváka Shawna Mendese (24). Toho s pohlednou doktorkou Jocelyne Mirandou, která by s přehledem mohla být jeho maminkou, zvěčnili fotografové i ve středu odpoledne v Los Angeles.

Údajný pár, o jejichž randění se spekuluje už hezkých pár měsíců, se prý setkal pouze na chvíli. Vyměnili si pár slov a zase se každý vydal svým směrem. Zpěvák ještě stačil brunetku čímsi pobavit natolik, že se až prohnula v zádech a zároveň ji objal takovým stylem, že se ani nechce věřit, že by mezi nimi přeci jen mohl být vztah pouze na bázi lékařka – pacient.

Ačkoli se zdá být vše jasné, o Mirandě se jako o zpěvákově přítelkyni hovořit stále nedá, jelikož se ti dva oficiálně na žádné společenské akci neobjevili jako pár, ani nepotvrdili vztah.

Po zpěvákově boku se ovšem od konce lásky s kubánsko-mexickou kolegyní Camilou Cabello neobjevila žádná žena, a to už od jejich rozchodu uběhl rok a půl.

Reklama

Další články

Načítám