Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tentokrát se to v kině dětmi jen hemžilo. Uvedení animovaného snímku Super Mario Bros. ve filmu si nenechala ujít řada českých celebrit. Na pohádku, která vznikla na motivy úspěšné počítačové hry, tak většina z nich vyvedla své ratolesti, kterými se pochlubili ve společnosti.

Se syny Patrikem a Markem si premiéru nenechal ujít například herec a zpěvák Martin Písařík (44). Své dva syny do kina vzala i zpěvačka a herečka Michaela Tomešová (32) a s nejstarším Quentinem do kina dorazila také Ornella Koktová (31).

Hvězda seriálu Ulice Markéta Stehlíková se po dlouhé době pochlubila roztomilou dcerkou Josefínkou. Za nejpočetnější výpravu tentokrát byla rodina hokejisty Alexandera Saláka. S manželkou Míšou vyvedli své čtyři děti. Hvězda seriálu Zoo Míša Pecháčková (20) sice maminkou ještě není, do kina tak vzala alespoň sestru.

„Vzala jsem do kina mladší ségru Nikolku, v květnu jí bude už dvanáct. Máme dnes takovou holčičí jízdu, sestra má prázdniny, tak jsem se rozhodla, že si užijeme společný večer na filmu, který by se jí mohl líbit,“ svěřila se Super.cz Míša. Kdo další se na premiéře objevil, na to se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám