Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Victoria Beckham (50) ve středu sdílela na svém Instagramu video, kterak se s manželem Davidem (48) a dcerou Harper (11) vydali na lekci salsy. Na parkeru si ze svého muže tak trochu udělala legraci, když se ho zeptala, jestli mu dělá potíže se uvolnit, když se pokoušel vrtět boky.

Victoriin ‚taneční úbor‘ nápadně připomínal model Sandy ze závěru filmové Pomády. Její představitelka Olivia Newton John rovněž oslnila Johna Travoltu v lesklých černých legínách s páskem, černém tričku a lodičkách na pořádně vysokých jehlách.

Bývalá ‚spajska‘ následně ve videu připustí, že se jí David s Harper za její vysoké podpatky posmívají, ale pak dodá: „Ale já jim ukážu, jak se to dělá.“

Zatímco fanoušci na Instagramu jejich počínání vychvalují do nebes, u čtenářů pod články zahraničních serverů na téma jejich salsy už zpěvačka rozhodně tak neboduje. Lidem se nelíbí, jak moc se bere vážně a že se vůbec nesměje. Zároveň nechápou, proč zesměšňuje svého muže, díky němuž prý neupadla v zapomnění, když ani její taneční pohyby nejsou zrovna nic moc. Další lidé si pak myslí, že zpěvačka a módní návrhářka by to ráda zkusila v taneční soutěži a tímto doufá, že si jí tvůrci všimnou.

A jak byste salsu v provedení Davida a Victorie zhodnotili vy?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám