Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec a režisér Jakub Kohák se na nedávné akci rozhodl změřit síly ve slalomu s míčem s moderátorkou Vlaďkou Něrgešovou. A i když se na to vyzbrojil stylovým obutím, které doslova zářilo do dálky, Něrgešová ho stejně převálcovala.

Aktéři soutěžili v rámci třetího ročníku charitativního halového fotbalového turnaje Media Cup organizovaného televizemi Sport1 a Sport2, jehož se vedle Koháka a Něrgešové, která akci moderovala spolu s Alešem Valentou, zúčastnilo několik dalších hvězd, například fotbalová legenda Antonín Panenka.

„Nepřekvapilo mě, že jsem vyhrála. Pan režisér je zvyklý hrát brankáře, v poli se evidentně necítí silný. Navíc jsem mohla využít zkušeností z mých tajných tréninků na Spartě, což se v kombinaci s tradiční ženskou chytrostí muselo projevit,“ řekla se smíchem Vlaďka. „Byl to tuhý, vyrovnaný souboj. Bohužel ke konci mi selhaly nervy, souboj s tak okouzlující ženou jsem neustál psychicky. Ale druhé místo ze dvou je taky pěkné,“ vzal porážku s humorem Jakub Kohák.

Celkem akce vynesla 20 tisíc korun, které poslouží k nákupu sportovního vybavení do několika pražských základních škol.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám