Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kourtney Kardashian (45) loni vzbudila senzaci tím, že si Travise Barkera vzala dokonce třikrát za sebou. V nové reality show pár konečně odhalí, jak všechny jejich veselky vypadaly.

Podnikatelka a bubeník si své ano řekli nejdříve v Las Vegas, poté v Santa Barbaře, a nakonec v italském Portofinu. Každá svatba vypadala úplně jinak a účastnili se jí jiní hosté. Dosud bylo jejich zákulisí alespoň částečně opředeno tajemstvím, teď ukážou úplně vše v pořadu, který se bude vysílat na platformě Hulu. Show se bude jmenovat Dokud nás smrt nerozdělí a diváci nebudou ochuzeni o žádný detail ze sňatků.

Kourtney a Travis slibují, že lidé uvidí všechny hosty, detaily z celého pompézního svatebního víkendu v luxusním italském středisku Portofino a také „soukromé a osobní záběry z intimní rodinné události plné krásných okamžiků.“ „Věřil bys, že jsme se vzali třikrát?“ ptá se během show Kourtney svého vyvoleného. „Je to jako vybrat si dítě. Nemůžu zvolit tu nejlepší svatbu,“ odpoví jí bubeník skupiny Blink 182.

Diváci uvidí záběry přímo z obřadů v různých koutech světa, krájení svatebního dortu, romantické záběry ze svatebních oslav a také členy klanu Kardashian-Jenner a rodinu Travise Barkera. Manželé ale ukážou i vzájemné škádlení a roztomile nechutné záběry, kdy se novomanželé rukama vzájemně krmí svatebním dortem a Kourtney ho Travisovi rozmaže po obličeji. Zdá se, že v show nebude, snad kromě záběrů ze svatební noci, chybět opravdu nic, a fanoušci se tak mají na co těšit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám