Hlavní obsah
Článek

Madonnina (65) dcera Lourdes už se proslavila jako modelka, o kterou se přetahují módní značky. Teď se ale zdá, že budoucnost v modelingu nebo v módním návrhářství čeká i desetileté sestry Stellu a Estere. Dobře vědí, jak zapózovat, a dokonce už mají vlastní modely.

Být dítětem v rodině Madonny znamená vyrůstat zcela nekonvenčně. Dohromady má zpěvačka šest dětí. Dcera Lourdes už má za sebou pár drobných skandálků, ráda se na fotkách odhaluje a dává najevo, že je pro ni maminka, která vždy ráda šokovala, velkou inspirací. Pracuje jako modelka a také zpívá. I Madonnin adoptovaný syn David se nenechá omezovat konvencemi, na večírek mámu klidně doprovodí třeba v ženských šatech a navštěvoval uměleckou školu. Zpěvačka se svěřila s tím, že své děti vede k umění jakéhokoliv směru, a jak je vidět, nejmladší adoptované dcery Stella a Estere už si také hledají vlastní cestu.

Desetiletá dvojčata pocházejí z Malawi a Madonna je adoptovala v roce 2017, když jim bylo pět let. „Bylo to, jako by tu byly odjakživa, netrvalo jim dlouho, než se aklimatizovaly. Zakrátko si zvykly na to, že jsem jejich matka a že to nikdy nebude jinak,“ řekla Madonna před časem magazínu People. A dvojčata teď ukázala na sociální síti v háčkovaných kostýmcích sestávajících z krátké sukničky a crop topu. „Roztomilé háčkované modely vytvořené Stellou a Estere,“ připsala hrdá matka ke snímkům. Je vidět, že obě dívky si modely nejen umějí samy vytvořit, ale také pořádně předvést. Je tak jasné, že o Stelle a Estere v budoucnu určitě ještě uslyšíme.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám