Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herectví je mnohdy pořádná dřina. Své o tom ví i herečka Jana Stryková, která se svěřila, že při jednom z únorových natáčení seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 byla taková zima, že ani mluvit pořádně nešlo a mezi jednotlivými scénami se herci zahřívali zabalení v dekách u ohřívačů.

Jednalo se o natáčení dílu s názvem Ano nanečisto, který diváci uvidí už dnes večer. V tom si Dalibor Frynta v podání Jana Šťastného a Jana Stryková coby Kateřina Vránová zkusí svatbu nanečisto, která se natáčela v jednom opravdu mrazivém únorovém dni. „Naše svatba se natáčela 11. února v jedné pražské kapli. Bohužel to vyšlo na nejchladnější únorový víkend, bylo -19 stupňů a byla taková zima, že jsem byla ráda, že jsem dokázala vyslovit „ano“, vzpomíná na natáčení Jana Stryková.

Ta také přiznala, že stejnou svatbu, tedy kromě té zimy, by si uměla představit i v reálném životě. „Musím říct, že svatba byla taková, jaká by se líbila i mně - malá, komorní a moc příjemná,“ svěřila se herečka.

Reklama

Další články

Načítám