Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) se první květnový den zúčastnila přátelského fotbalového utkání mezi týmy České republiky a Polska. A do zápasu se pustila se vší vervou. Ujala se výkopu, na hřišti předváděla parádní práci nohou a dokonce „hlavičkovala“.

Monika se samozřejmě i dál drží svého řemesla, takže její fanoušci nemusejí mít strach, že by ze zpěvu přesedlala na fotbal. To se pouze jako členka fotbalového týmu Amfory účastnila přátelského utkání, jež bylo předkrmem před opravdovým zápasem, ke kterému v rámci Mistrovství Evropy 2012 nastoupí reprezentace obou zemí.

Kromě Absolonové se po trávníku v polské Cieszyně za Amforu prohánělo mnoho dalších známých tváří, například Petr Novotný, Jožka Černý, Sagvan Tofi, Horst Siegl nebo nově přijatý člen Jakub Kohák, který jako zápisné přinesl lahve sektu a od prezidenta klubu Petra Salavy dostal parádní dárek - nejnovější model kopaček, se kterými hraje i Messi.

Kromě skvělého výkonu, kdy Amfora po bezbrankovém poločase remizovala s mladým soupeřem 3:3, přispěli hráči i na dobrou věc. Vybrali mezi sebou finanční částku ve výši 5.000 Kč, kterou věnují nevidomé sochařce Petře Zelenkové, aby jí pomohli k realizaci první výstavy jejích výtvorů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám