Hlavní obsah
Článek

Vztah mezi Megan Fox (37) a Machine Gun Kellym (33) prošel před necelými dvěma měsíci krizí, o jejíž příčině ani jeden veřejně nemluví. Spekulovalo se, že by v něm mohla mít prsty zpěvákova sličná kytaristka Sophie Lloyd (26), ale šlo o pouhé dohady, které její zástupci vyvrátili jako neopodstatněné fámy. Jasné je, že snoubenci se následně pokoušeli o nápravu docházením do partnerské poradny, a přestože oznámili, že si dávají pauzu, nyní se zdá, že by vše mohlo být na dobré cestě.

Dvojici totiž spatřili turisté na Havaji, a to na ostrově Big Island, kde si slavný pár dopřával večeři v restauraci hotelu Four Seasons. Zahraniční média jejich úprk z Kalifornie nazývají ozdravným vztahovým pobytem a možnou cestou k usmíření. Zatímco herečka překvapila radikální změnou barvy vlasů, rapper dál jede ve své platinové blond a oblíbené růžové barvě.

Podle očitých svědků strávil pár v restauraci asi hodinu, a dokonce zamával fanouškům, než se společně vydal na procházku po pláži.

Maminka tří chlapců Noaha, Journeyho a Bodhiho, které má z manželství s hercem Brianem Austinem Greenem, to s umělcem, jehož pravé jméno zní Colson Baker, dala dohromady před třemi lety. Od té doby společně vymetali jeden večírek za druhým. Loni v lednu se dokonce zasnoubili, ale místo příprav na svatbu momentálně zřejmě stále řeší, zda spolu vůbec zůstanou...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám