Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V pražské Lucerně nedávno proběhla narozeninová oslava fotbalového střelce Jana Kollera, kde jej podpořili i kamarádi z fotbalové reprezentace.

Na zapíječce padesátých narozenin nechyběl ani bývalý útočník fotbalové Slavie Pavel Kuka, který nepřišel po boku své manželky Renaty Dlouhé, ale mladší blondýnky. Později vyšlo najevo, že už Kuka s manželkou nežije.

„Je pravda, že se naše cesty rozdělily. Byli jsme spolu pětadvacet let, loni jsme se rozešli. Důvody si nechám pro sebe, ale byl to klidný rozchod a s Pavlem jsme zůstali přátelé. Je to skvělý chlap a vycházíme spolu dobře,“ svěřila se pro deník Expres bývalá sporťačka Dlouhá.

Pavel Kuka prý randí se sestrou fotbalisty Michala Kadlece Evou.

Mladší blondýnkou po boku Pavla Kuky je prý lektorka jógy a výživová poradkyně Eva Kadlecová, která je také sestrou fotbalisty Michala Kadlece a dcerou Miroslava Kadlece, se kterým se právě Pavel Kuka zná z fotbalové reprezentace. Mimo jiné spolu získali stříbro na památném Euru v roce 1996.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám