Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě na začátku února jsme třetí nejkrásnější Češku z roku 2007 potkali ve společnosti. Lilian Sarah Fischerová tehdy uspořádala se svou divadelní společností narozeninovou oslavu kolegovi Janu Vlasákovi. Tehdy se ještě chlubila těhotenským bříškem, pár dní nato se kráska stala maminkou. Narození holčičky se jí ale podařilo skoro dva měsíce tajit.

„Malá se jmenuje Stella, narodila se v polovině února v porodnici v Rakovníku, za přítomnosti tatínka a porodní asistentky a duly. Všichni tři byli fantastičtí, a i díky nim jsem si ten porod, v rámci možností, mohla užít,“ svěřila se Super.cz bývalá modelka, která se v posledních letech objevuje na jevišti a pořádá charitativní večer Horečka nedělní noci. Práce šla ale nyní stranou a Lili si užívá mateřské povinnosti.

„Vykoukla na svět k ránu a byl to krásný zážitek. Byla jsem v pořádku a mohla jsem jít tedy domů. Prožila jsem takzvaný ambulantní porod,“ prozradila modelka, která už nyní promluvila o tom, že by měla ráda početnou rodinu. „Od toho dne jsme pořád spolu, měla jsem moc hezké šestinedělí, já si to užívám. A moc bych si přála, abych Stellince do budoucna pořídila sourozence,“ prozradila nám herečka a modelka.

Reklama

Další články

Načítám