Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Heidi Janků (61) musí řadu svých vrstevnic dohánět k šílenství. Ve svých 60 letech srší vždy energií, dráždí také neuvěřitelně štíhlou figurou a mladistvým vzhledem. Za ten vděčí genům, zkrášlovací a invazivní procedury totiž nevyhledává.

I tentokrát to zpěvačce velmi slušelo. Do kina na uvedení francouzského filmu Tři mušketýři: D'Artagnan dorazila s kamarádkou. Na sebe oblékla černé minišaty, které doplnila o vysoké kozačky a béžovou bundičku.

„Na film jsem zvědavá, velkou fanynkou Tří mušketýrů nejsem, ale třeba se to po premiéře změní,“ svěřila se smíchem zpěvačka, která si začátkem roku užila dovolenou v exotice, odkud se jí ani nechtělo vracet do Česka. Teď už je ale naplno v pracovním procesu.

Stěhování do zahraničí ale nezvažuje. „Jelikož tam mám na Martiniku kamarády, tak jsme si řekli, že příští rok bychom jeli na Dominikánu a tam se potkali. Přestěhovat se do exotiky neplánuji, tam mě nikdo nezná, já musím zpívat tady, protože za Rozvadovem jsme si všichni rovni,“ řekla se smíchem Heidi, která už opět zkouší s kapelou. „Mám sólová vystoupení, teď končí plesy a od května začínáme jezdit s kapelou, měli jsme soustředění a těším se moc,“ svěřila se Heidi Janků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám