Hlavní obsah
Článek

Paris Hilton (43) před čtvrt rokem všechny (včetně své rodiny) překvapila prohlášením, že se stala maminkou chlapečka, kterého přivedla na svět náhradní matka. Pojmenovala ho Phoenix. A přestože má většina lidí Paris spojenou spíš s večírky, růžovou barvou, několika vlastními parfémy, čivavami v kabelce a erotickým videem z počátku kariéry, s příchodem miminka jakoby se proměnila... Ostatně, posuďte sami.

„Celé mé srdce,“ napsala Paris k černobílé sérii fotek s chlapcem, jehož celé jméno zní Phoenix Barron Hilton Reum a přidala hashtag #MommyMonday“.

Slavná dědička hotelového impéria se s fanoušky na svém Instargramu podělila o sérii snímků, na nichž je zachycena se svým synkem. Vděčnost za možnost stát se matkou roztomilého chlapečka, díky němuž se s manželem Carterem Reumem stali dva roky od svatby rodinou, je téměř hmatatelná. Láska a oddanost malému Phoenixovi je zřejmá na první pohled a Paris při mazlení se s ním vypadá šťastná jako snad nikdy předtím.

Paris se rovněž nedávno nechala slyšet, že se nemůže dočkat, až bude mít 'pár' dalších dětí... Zda tentokrát jejich očekávání sdělí světu, či alespoň své nejbližší rodině, je ve hvězdách...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám