Hlavní obsah
Článek

V New Yorku se v pondělí uskutečnila světová premiéra nového seriálu Jako vejce vejci s okouzlující Rachel Weisz (53) v hlavní roli. Nestárnoucí herečka, kterou si doma hýčká představitel agenta 007 Daniel Craig (56), byla ozdobou akce a na červeném koberci ji v rudých šatech nešlo přehlédnout.

Rodačka z Londýna opět všechny okouzlila svou přirozeností a svěžím vzhledem. Krásce, která je za Craiga vdaná už téměř dvanáct let a má s ním čtyřletou dceru Grace, by asi nikdo netipoval, že v březnu oslavila už třiapadesáté narozeniny.

Přestože je Rachel hlavní hvězdou hororového seriálu, vytvořeného podle knižních předloh Jacka Geaslanda a Bari Wood, zapózovala fotografům i s dalšími ženami, které se na seriálu podílely. Tvůrkyní snímku je Alice Birch, o režii se podělily se Seanem Durkinem ještě Lauren Wolkstein a Karyn Kusama a rovněž za kamerou stála dáma, a to Laura Merians Goncalves.

Předtím, než Rachel našla štěstí s Danielem, strávila bezmála deset let ve vztahu s filmařem Darrenem Aronofským (54), s nímž má téměř sedmnáctiletého syna. Rovněž Craig má z předešlého vztahu s exmanželkou Fionou Loudon potomka – dceru Ellu (31), která se rovněž věnuje herectví a zároveň modelingu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám