Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Při pohledu na herečku Vlastinu Svátkovou (42) by málokdo hádal, že je trojnásobnou maminkou. Půvabná blondýnka má doma dokonce dva syny v pubertě. Nejstaršímu Adamovi je 15 let, mladšímu Kryštofovi pak 11. Nejmladší Matyáš letos oslaví už šesté narozeniny. Jak herečka takovou početnou mužskou převahu doma zvládá?

„Nejstarší bude mít 16 let a myslím, že se o něj puberta jen lehce opřela a zvládl to s grácií, pokud už tohle je vůbec puberta. Nemám zatím zkušenost. Já jsem se chovala v jeho věku mnohem dekadentněji,“ svěřila se Super.cz s úsměvem herečka a spisovatelka, která si život se třemi chlapci nemůže vynachválit. „Naposledy mě rozesmál asi můj nejmenší syn, jeho pohled na život mé baví. Ale vlastně mě baví i ten nejstarší, který mi neustále připomíná, abych si už konečně uvědomila, že mu je 15. A zřejmě to má přinášet nějaké větší benefity. Naposledy jsme diskutovali o smyslu organizovaného chaosu,“ dodala herečka, kterou jsme potkali na představení kávových novinek.

Právě dobrá káva je i pro trojnásobnou maminku skvělý nakopávač energie. „Nejradši mám menší espresso s tučnou smetanou. Ale zvládnu i bez smetany, ale pak musím mít čistou. Bez cukru,“ svěřila se Vlastina, která se nyní objevuje pravidelně na obrazovce. „Mám roli v seriálu České televize Stíny v mlze a tento rok půjde ven vícero projektů, na kterých jsem pracovala minulý rok,“ řekla nám herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám