Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbená slovenská herečka Andrea Růžičková (39) září štěstím. Největší radost jí dělají dva synové, které má s manželem, výtvarníkem a hudebníkem Mikolášem. Brzy ji uvidíme v novém primáckém seriálu s názvem Agrometal, kde jí tvůrci dokonce dovolili mluvit svým mateřským jazykem. Může za to i zarytý český předsudek.

„Dovolili mi mluvit slovensky, protože ta role se jmenuje Andrea, která je Slovenka, a nevím, co tím chtěl autor říci, ale Karel Janák (režisér, pozn. redakce) mi vysvětlil, že vždycky je nějaká Slovenka, která je pěkná svině a z neznámých důvodů si vybrali do role mě,“ smála se herečka v rozhovoru pro Super.cz.

Mě to překvapilo, protože jsem si nemyslela, že Češi si toto myslí o Slovenkách. Myslela jsem si, že si o nás myslí, že jsme krásné, úžasné, pracovité, talentované. Ale ta moje role je taková urputná kariéristka. Hrálo se mi to dobře, protože tím, že je to negativní postava, tak se to hraje dobře. Můžu vzít ze svého nitra všechny škaredé věci a přes tu roli to vytlačit ven,“ dodala optimisticky Andrea Růžičková.

Reklama

Další články

Načítám