Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Martinu Zounarovi (56) se v poslední době velmi daří. Sympatický herec totiž razantně zhubl a o to víc si užívá pohledů diváků a divaček na jevišti. Teď se předvedl v nové roli v komedii Nohy vzhůru v pražském Divadle Metro, kde může naplno vytasit svůj šarm.

No byla to výzva. A já jsem se poté, co tu hraju homosexuála, transvestitu a podobně, konečně dočkal role chlapáka, mafiána, kterého zajímají jenom penízky. Je tam skvělý tým herců, skvěle na sebe slyšíme a užíváme si to,“ řekl Super.cz se smíchem Martin Zounar.

Spolu s ním v bláznivé komedii s kriminální zápletkou hrají Martin Kraus, Jiří Štrébl, Robert Hájek, Kateřina Pechová a Markéta Procházková. Kromě pražské scény jezdí Zounar spolu s kolegy nejenom s touto komedií po vlastech českých a moravských a všude jsou diváci nadšení.

A kde herec bere tolik energie? Když má volno, tak má nejraději procházky se svými psy a šťastného ho dělá jeho přítelkyně Kateřina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám