Hlavní obsah
Článek

Herečka Ivana Andrlová (62) se věnuje poslední roky zejména divadlu. I tak se čas od času objeví na televizních obrazovkách. Tentokrát si představitelka rozkošných pohádkových princezen zahraje babičku, a to v seriálu Jedna rodina.

„Hraji maminku Noriky, která se jmenuje Olda. A se svým mužem přijíždím na návštěvu k „mladým“ podívat se na vnoučka. Olda zpočátku vypadá „podpantoflácky“, ale je to jen zdání. Ví, co má a nemá cenu řešit a zbytečně si nekomplikuje život,“ svěřila se ke své nové roli Ivana Andrlová, která v srdcích mnoha diváků navždy zůstane tou roztomilou pohádkovou princeznou.

Poslední roky si však herečka čím dál víc užívá novou polohu své profese a ztvárňuje právě tchyně, tetičky či babičky. Své seriálové dceři, kterou hraje Berenika Kohoutová (33), bude předávat své životní zkušenosti, což se herečka snaží i v reálném životě. „Dceři stále předávám životní zkušenosti, ale jde to velmi ztuha, protože jsme každá úplně jiná. Ale jak se říká, maminka a pan režisér mají přece vždycky pravdu,“ prozradila během natáčení Ivana Andrlová, která má dceru Michaelu s hercem Ivanem Vyskočilem.

Na obrazovce se herečka objeví po boku Jana Vondráčka, který jí bude hrát manžela. Vedle natáčení oblíbeného seriálu se Ivana aktuálně věnuje naplno jevišti. Mojí hlavní prací je divadlo, takže s divadelním spolkem Háta hrajeme v Praze v divadle Palace a jinak jezdíme po vlastech českých,“ svěřila se Ivana Andrlová.

Reklama

Další články

Načítám