Hlavní obsah
Článek

Již za měsíc se na televizním kanálu Voyo objeví pokračování úspěšné minisérie Iveta. A s ním bylo potřeba najít představitele dalších hrdinů, v jejichž společnosti se tehdy zpěvačka Iveta Bartošová (†48) pohybovala. Žila s hudebníkem Ladislavem Štaidlem, jehož hraje Ondřej Brzobohatý (41).

Románek ale měla také s Rudolfem Hrušínským nejmladším. Obsazování prý bylo jednoduché. „Přijel jsem na kamerou zkoušku, Mike mě viděl v roli a potvrdil, že je to ono,“ říká k tomu Oskar Hes (25), jehož produkce vybrala „Oskar Hes se vybíral jednoduše, protože jsme šli přímo po něm. Tam nebyl žádný casting, žádný konkurz,“ doplnil režisér Michal Samir.

Herec měl možnost se setkat i s předobrazem své role. „S Rudolfem Hrušínským nejmladším jsme se osobně potkali a bylo to setkání velmi zajímavé. Na tu schůzku jsme dorazili s režisérem a scenáristou Mikem Samirem a představitelkou Ivety Annou Fialovou,“ uvedl Hes. A jak na něj herec reagoval? "Úplně jako já, úplně jako já v té době," zazněla jeho slova.

S Ivetou Bartošovou (†48) se Hrušínský seznámil na natáčení úspěšné komedie Jaroslava Soukupa Svatba upírů. A přímo na natáčení tohoto filmu se v minisérii podívají i diváci. Druhá série Ivety se zaměří na kariérní vrchol Ivety Bartošové, který prožívala v devadesátých letech minulého století, její úspěchy, kdy sbírala jednoho Zlatého slavíka za druhým, a také na její život po boku Ladislava Štaidla.

Je Oskar Hes podobný Rudolfu Hrušínskému nejmladšímu?
Jako vejce vejci
16,1 %
Velice vzdáleně
70,3 %
Vůbec
13,6 %
Celkem hlasovalo 6628 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám