Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nezávisle na sobě se v posledních dnech předvedly na pláži v plavkách tělové, nebo chcete-li nude barvy, hned dvě majitelky oblých ženských tvarů, které již mají čtyřicítku za sebou. První z nich je všem dobře známá Kim Kardashian (43) a druhá pak Aisleyne Horgan Wallace (44). Který model se vám zamlouvá víc?

Kim se v o poznání cudnější variantě předvedla na pláži v Malibu, kde pokračovala v dalším focení své nové kolekce plavek na blížící se léto. Po výraznějších růžových bikinách, které už jste na ní mohli vidět, tentokrát zvolila slušivé jednodílné plavky. Jak se zdá, kolekci budou dominovat vysoce vykrojené střihy se zipy v oblasti hrudníku.

Aisleyne se oproti tomu odvážila k daleko úspornější verzi plavek, zvolila takzvané monokiny. Své plastickými chirurgy značně upravené tělo poslední dny vystavuje slunci v Mexiku, odkud zásobuje dráždivými příspěvky i svých 604 tisíc sledujících na Instagramu.

Obě tyto dámy spojuje i fakt, že se proslavily díky televizním reality show. U Kim to byla nejprve Keeping Up with the Kardashians, která mapovala život celé její prominentní rodiny a proslavila i její sestry a matku. O dva roky starší Aisleyne byla nepřehlédnutelnou součástí sedmé řady britské verze show Big Brother v roce 2006.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám