Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pamatujete ještě na Dominiku Starou, která má dnes příjmení Jurena? Proslavila se v historicky první řadě Česko Slovenské SuperStar. V roce 2009 skončila na třetím místě, tedy za Miroslavem Šmajdou (35) a vítězem Martinem Chodúrem (34). Talentovaná zpěvačka se ale nakonec této kariéře moc dlouho nevěnovala.

Zpěv odložila stranou zejména proto, že si udělala kurz výživové poradkyně a spolu s rodiči pracovala v centru redukce hmotnosti. Dnes je maminkou ročního syna a nyní světu oznámila další radostnou zprávu. „Jedno dítě v rukách, druhé v bříšku. Budeme čtyři a slova nedokáží popsat, jak se těšíme,“ napsala Dominika na sociální síti.

Usměvavé blondýnce se tak plní sen, mít velkou a šťastnou rodinu. Dominika zatím neprozradila, zdali se malý syn Michal dočká sestřičky, nebo bratříčka. Neupřesnila ani to, kdy by měla porodit. Podle všeho ale bude ve čtvrtém měsíci, protože dřív by tuto zprávu jistě do světa nevypustila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám